Hem

Plattsättning & renovering med snickare i Nyköping

-  MED KUND OCH KVALITET I FOKUS

Bygg och Kakel AB Nyköping grundades 2015 av en liten grupp professionella hantverkare i Nyköping. Inledningsvis annonserade vi efter jobb i lokaltidningar och arbetade bara gentemot privatpersoner men ungdomlig entusiasm och gedigen erfarenhet i en effektiv kombination har lett till att vi idag är en expanderande totalentreprenad med helhetslösningar som även arbetar gentemot företag.


Den stigande efterfrågan på vår yrkesskicklighet har benat väg för ständigt växande peronalstyrka och idag är vi verksamma i såväl hela Sörmland och Stockholmsområdet.

Kom igång med ditt projekt

FÅ EN GRATIS OFFERT 

 
 
 
 
 
 

VÅRA KUNSKAPSOMRÅDEN SOM SNICKARE I NYKÖPING

Våra snickare i Nyköping tar sig an det mesta inom byggnation - samtidigt som vi har en mycket god kommunikation med entreprenader och leverantörer.


Kakelspackling

Allt inom plattsättning. Nybyggnation eller renovering i Nyköping av kök och badrum, även andra våtrum som till exempel bastu.

 


LÄS MER OM KAKEL

Murarbete

Vi på Bygg & Kakel behärskar alla typer av mur- och putsarbeten. Vi tar oss an alla uppdrag, stora som små.
 LÄS MER OM MUR OCH PUTS

byggpersonal

Nybyggnation eller renovering i Nyköping av bostad, fritidshus eller företagsutrymme. Vi bygger också altan, terass och veranda eller liknande som är utomhus.


 LÄS MER OM BYGG

Microcement

Microcement kan appliceras på nästan vad som helst, allt från kakel o klinker till trä eller metall - på både golv/vägg och tak. LÄS MER OM MICROCEMENT

Fönster och takomläggning

TAK OCH FÖNSTER

Takomläggning med takpannor eller plåt,  komplett med tillhörande plåtarbeten.

 LÄS MER OM TAKLÄGGNING

Designa ditt badrum

RITA OCH DESIGNA

Vi erbjuder även hjälp med att skapa en visuell och verklighetstrogen bild av ditt nya badrum, i form av en 3D ritning.

 


LÄS MER OM TAKLÄGGNING

VAD VÅRA KUNDER SÄGER OM OSS

"Perfekta detaljer"


Vi är fantastiskt nöjda med slutresultatet. Alla inblandade, säljare, snickare, rörmokare och plattsättare var otroligt engagerade i att få alla detaljer perfekta!


Dan

"Vi är så nöjda med allt!"


Ett jättebra utfört arbete, vi är så nöjda med allt! Ett stort plus i kanten till arbetsledningen för återkoppling under arbetets gång och dialogen kring lösningar, förändringar med mera.


Jesper  VÅRA SENASTE REFERENSER

Här ser ni ett ett urval av våra senste nöjda kundupplevelser ihop med bilder på vårt utförda arbete. För fler projekt och inspiration, se referenser.